Secundaire emoties eren is niet altijd gemakkelijk, vooral als we gewend zijn ze te ervaren als blokkades in de verbinding tussen partners en in het therapeutische proces. Werken met dit soort energie, of dit gebrek aan energie, kan heel uitdagend zijn voor een therapeut, en meestal zouden we ze het liefst overslaan en meteen naar de kwetsbare emoties gaan. Maar er zit iets heel bijzonders in verborgen.

Wie geven deze seminar?

George Faller en Giulia Altera nemen je mee op ontdekkingstocht naar het werken met secundaire emoties. Je ontdekt hun functies, hoe je je erop kunt afstemmen, ze kunt organiseren, en ze kunt gebruiken voor verandering.

George Faller is oprichter van het New York Center for Emotionally Focused Therapy, waar hij ook voorzitter van is. Zie ook: https://www.georgefaller.com/

Giulia Altera is medeoprichter van EFT Italia Community, directeur van het EFT-centrum in Noord-Italië en daarnaast EFT trainer. Meer over haar vind je op: https://eft-norditalia.com/la-eft/trainer-giulia-altera/

Wanneer en waar?

Het webinar vindt plaats op 10 oktober 2023 van 19.00 - 21.00 uur (CET). Bijwonen kost 40 euro. De opbrengsten van de pre-summit webinars gaan naar het mogelijk maken dat EFT beoefenaren uit lage inkomenlanden naar de World Summit in juni in Haarlem kunnen komen. Je opgeven voor dit seminar en de vier die nog volgen kan hier: Webinars | EFT World Summit (efteuropa.com)

Deel artikel

Gerelateerd nieuws