Veranderingen bij cliënten in EFT therapie komen voort uit het vermogen van de therapeut om ervaringen te transformeren. Dit doen we door te werken met de emoties die spelen in het moment. Meer dan vaardigheden en techniek, is de aanwezigheid van de therapeut een cruciale hulpbron om cliënten naar diepere ervaringen te brengen. De responsiviteit en het zelfbewustzijn van een therapeut zijn kritieke middelen voor het vergroten van de aanwezigheid in het hier-en-nu ervaren van kernemoties. Tijdens het webinar krijg je interactieve oefeningen en klinische voorbeelden die je helpen om je EFT aanwezigheid te versterken en om in het moment te zijn als het ertoe doet.

For dummies

Simona Herb is EFT trainer en directeur van EFT Roemenië. De Amerikaan Jim Furrow is een ICEEFT-gecertificeerde therapeut, supervisor en trainer. Furrow is co-auteur van het handboek ‘Becoming an EFT Therapist: The Workbook en The EFT Casebook’. Hij is ook co-auteur van ‘Emotionally Focused Couple Therapy for Dummies’, een praktische bron voor koppels en therapeuten die zoeken naar een alledaags begrip van de EFT principes en praktijken.

Opgeven

Dit weminar vindt plaats op maandag 11 december van 19.00-21.00. Bijwonen kost 40 euro. De opbrengsten van de pre summit webinars maken het mogelijk dat EFT beoefenaren uit lage inkomenlanden in juni naar de World Summit in Haarlem kunnen komen. Je opgeven voor dit seminar kan hier. Let op, dit webinar wordt niet opgenomen en is dus niet later terug te zien.

Deel artikel

Gerelateerd nieuws