Petra Kruijdenberg

Relatietherapie Gezinstherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb trainingen en aanvullende cursussen gevolgd in EFT. Ook heb ik de trainingen gevolgd voor ABFT en DDP hechtingsgerichte gezinstherapie: attachment focused/based family therapy, dat is een emotie- en hechtingsgerichte therapie voor gezinnen. Omdat het binnen gezinnen voor mensen zo vaak moeilijk is om de ingewikkelde dynamieken te hanteren die voortkomen uit onuitgesproken gevoelens of gedachten, helpen deze hechtingsgerichte methoden om een vertaalslag te maken naar het 'ongezegde'. Daardoor ontstaat er meer begrip waardoor de verbindingen tussen ouders en kinderen of tussen kinderen ondeling hersteld en verstevigd kunnen worden. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.


Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat er een klik is en je kunt je vindenin mijn behandelmethode kunnen we starten met de behandeling. De behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie(s). De kosten en vergoedingen voor de sessies variëren. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars en ben dus niet declarabel. 
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend(**)
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) Stichting EFT
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Petra jou aan als therapeut?

Maak kennis met Petra en kijk of het klikt!

Kennismaken