Gerry verzett

Relatietherapie

Over mij

Mijn naam is Gerry Verzett en ik ben Psychosociaal Therapeut, relatietherapeut en rouw- en verliestherapeut. Voor mij is  EFT een methode die naadloos aansluit op wat ik belangrijk vind in mijn werk: ervaringsgericht werken met aandacht en ruimte voor emoties en behoeften. Het feit dat liefde en emoties centraal staan en niet enkel de manier van communiceren is elke keer weer bijzonder om te ervaren; ook voor mij als therapeut.

Bij werken met rouw- en verliesproblematiek is vaak sprake van relatieproblemen; het raakt aan die basisveiligheid die wij als mensen zo hard nodig hebben. Waar ieder zijn eigen manier heeft om met verliessituaties om te gaan kan dit zorgen voor het kwijtraken van de verbinding die juist zo hard nodig is in tijden van verlies. 

Meer informatie over mijn achtergrond en scholingen zie je op mijn website; http://www.gerryverzett.nl

 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de contactbutton.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
sessie individuele therapie 90e
sessie EFT relatietherapie 110e
Duur van de sessie
Individuele sessie 1 uur
Relatietherapie 1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Gerry jou aan als therapeut?

Maak kennis met Gerry en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Psychosociaal therapeut, Ingeschreve bij Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA; http://www.nvpa.org lidnr 103877). Register therapeut bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg; (RBCZ) lidnr. 403336R