Marion Stoffels

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom bij Psychologiepraktijk MoOi in Moergestel. Ik ben Marion Stoffels, psychologe en werk graag samen met partners aan het verbeteren van hun relatie.
 
Mocht u therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT relatietherapie passend is, dat ik denk u te kunnen helpen en u beiden zich prettig voelt, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie uitgaande van de methode Emotionally Focused Therapy van Sue Johnson. Emotionele verbinding tussen partners versterken om zo uw relatie als een veilige basis te ervaren.

De vergoedingen voor EFT relatietherapiesessies zijn afhankelijk van uw verzekeringspakket. Consulten zijn zowel in de avond als op zaterdagochtend mogelijk. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.
 
Heeft u vragen? Kijkt u eens op mijn site www.psychologiepraktijkmooi.nl.  Hier vind u informatie over mijn behandeling, mijzelf en mijn praktijk, de tarieven en hoe u geheel vrijblijvend contact met me kunt opnemen. Ook kunt u contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) NFG (Nederlands Federatie Gezondheidszorg)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marion jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marion en kijk of het klikt!

Kennismaken