Arend-Jan Veldhorst

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaan uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. 

In individuele en relatie therapie werk ik holistisch. Hierover lees je op mijn website www.thecoach.nl. Zowel bij individuele en relatie therapie werk ik met emotionally focused therapy en o.a. Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Ik ga uit van het eigen oplossingsvermogen van de cliënt. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of via www.thecoach.nl.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT relatietherapie NOBCO; Coachfinder; EMDR-Therapeuten (BivT); ACBS (Association for Contextueel Behaviour Science)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Mijn praktijk is geopend op maandag, woensdag en vrijdag. In overleg kan er een afspraak gepland worden. Er kan vrijblijvend contact worden opgenomen voor zowel individuele - en relatietherapie. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website: www.thecoach.nl of per email: info@thecoach.nl.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
individuele relatie gesprekken € 85,-
relatie gesprekken € 125,-
Duur van de sessie
60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren