Maan Ballemans

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Mijn praktijk is in Maartensdijk wat ligt tussen Utrecht en Hilversum. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Kiezen voor therapie?

Misschien is de liefde nog pril en willen jullie beter met elkaar omgaan dan in vorige relaties. Of als partners in een bestaande relatie voorkomen dat je uit elkaar groeit. Maar er kunnen ook andere redenen zijn: een zieke partner of een plotselinge vertrouwenscrisis waardoor je bent gaan twijfelen aan de ander. Of een gezamenlijk besluit om te gaan scheiden op een geweldloze manier.


Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en Beroepsvereniging Holistisch Energetisch Therapeut (BHET)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Maan jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maan en kijk of het klikt!

Kennismaken