Shanna Duits

Relatietherapie Gezinstherapie

Over mij

Wat super tof dat je al op deze site aan het zoeken ben, die eerste stap kan soms zo moeilijk zijn dus ik heb al bewondering voor het feit dat je aan het zoeken bent naar een relatietherapeut en/of gezinstherapeut. Dit is namelijk een van de eerste stappen in elk proces, erkennen dat je het anders wilt. Dat je de eenzaamheid, de boosheid, het verdriet niet meer wilt voelen. Je wilt gezien worden door je partner, je wilt begrepen worden, je wilt weer lekker kunnen lachen met elkaar.

Binnen de relatietherapie heb ik de visie: Er zijn geen schuldigen, Jij bent niet het probleem en je partner is ook niet probleem maar jullie hebben met elkaar een probleem: Jullie zitten vast in een patroon. Dit patroon waar je continu in beland zorgt voor de problemen. Deze moeten we dus met elkaar zien te begrijpen en uit te pluizen. Dan ontstaat de verandering! Door te kijken naar deze kern, gaan we voor langdurige resultaten en is het zelfs wetenschappelijk bewezen dat de resultaten blijvender zijn.

Mijn belangrijkste kijk is dat ik kijk naar het hele plaatje, niet jullie of jij of het/een kind is het probleem maar het patroon is de boosdoener. Hoe dit precies zit gaan we met elkaar uitvogelen.

Het mooiste werk en eigenlijk ook mijn absolute passie is, het veranderen van patronen in relaties. Naast relatietherapeut ben ik opgeleid als orthopedagoog- generalist, gezinstherapeut en EMDR-therapeut. Hierdoor heb ik een goed gevulde rugzak en kan ik op verschillende manier kijken naar situaties.
Naast therapeut ben ik ook moeder van 3 jongens (2017,2018 en 2020) en ben ik al ruim 7 jaar getrouwd. Waarbij ik afgelopen jaren heb gemerkt hoe stormachtig het leven met kinderen is en de impact die dit heeft op je relatie... En eigenlijk is dat zo met alle levensfase veranderen, je moet weer opnieuw zoeken naar je evenwicht.

 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut basis
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Hechtingsgerichte gezinstherapie

EMDR (traumabehandeling)

Systeemtherapeut (i.o)
NVRG (Lid i.o.) Orthopedagoog- generalist - BIG 69930937631 Nvo lid: 17998 EMDR: Ven: 40109
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Wisselende werktijden.
In overleg zijn de avonden en zaterdagochtend eveneens een mogelijkheid.
Via mijn website kan je direct een afspraak of kennismaking (vrijblijvend) inplannen
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
75 min- stellen
90 min - gezinssessie
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Shanna jou aan als therapeut?

Maak kennis met Shanna en kijk of het klikt!

Kennismaken