Lilian Dooms

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Als psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in partnerrelatietherapie en scheiding en ouderschap na scheiding. In de Achterhoek, nabij Doetinchem heb ik een praktijk "Samen Blijven Samen Scheiden"

In de partnerrelatietherapie werk ik met paren die vast zijn gelopen in de relatie en er samen aan willen werken om weer nader tot elkaar te komen. Met EFT is het mogelijk om weer verbinding te vinden. 

Naast de relatietherapie begeleid ik paren in het scheidingsproces waarbij de focus ligt op de emoties en afhechten van de relatie. 

Ik ben geregistreerd Mediator NMI en Familie Mediator. Ik richt me vooral op ouderschap na scheiding, bijvoorbeeld het  opstellen van een ouderschapsplan.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website www.samenblijven.nl U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via de mail of telefonisch.

 

 


Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Psychologie, Universiteit Tilburg
Mediation opleiding en specialisatie familiemediation
EFT basisopleiding
Gottmann level 1 training
Psycholoog NIP Forensisch Mediator Geregistreerd mediator MfN Geregistreerd mediator bij Raad voor Rechtsbijstand Gecertificeerd Bijzondere Curator Jeugd Gecertificeerd Parenting Coördinator
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Weekdagen van 9.00 tot 18.00 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 145,00.
Duur van de sessie
anderhalf uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer

Spreekt Lilian jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lilian en kijk of het klikt!

Kennismaken