Anneloes Wuister

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Begin 2023 start ik met mijn praktijk voor relatietherapie volgens EFT. Daarnaast werk ik als psychiater in het Tergooi MC. Ik heb langere tijd gewerkt met mensen met persoonlijkheidsproblematiek, waar het herkennen van patronen en het werken vanuit de gehechtstheorie ook gangbaar is. In mijn werk als psychiater heb ik altijd stellen en echtparen begeleid en geholpen hun interactie te verbeteren, door te kijken naar welke emoties getriggerd worden door de ander en welke behoefte daar aan ten grondslag ligt.

Ik zal op maandag of dinsdag beschikbaar zijn voor relatietherapie, afhankelijk van praktijkruimte waar ik momenteel naar op zoek ben. Als ik kan starten (hopelijk eind januari/februari), zal de wachttijd kort zijn! Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken (dit kan eventueel ook online). Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit het inzichtelijk maken van het patroon waarin jullie zitten in de relatie en gesprekken die gericht zijn op verbetering van dit patroon, en dus de relatie. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja Psychiater (19066435601)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT basiscursus 2016
Opleiding tot psychiater afgerond in 2016
Afgelopen jaren gewerkt met mensen met persoonlijkheidsproblematiek
Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag of dinsdag, nog nader te bepalen.
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden

Spreekt Anneloes jou aan als therapeut?

Maak kennis met Anneloes en kijk of het klikt!

Kennismaken