Carolien Pape

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

*Ik ben Carolien Pape, HBO verpleegkunde met aanvullende opleidingen op het gebied van supervisie en coaching, pastorale counseling, psycho-somatiek, begeleiden van groepen , beeldtaal ,stresscounseling en EFT relatietherapie.

*In mijn eigen huwelijk en gezin en in dat van veel stellen die begeleiding zochten heb ik gezien dat ontstane patronen tussen mensen verwijdering brengen, verlegenheid geven en spanning en conflicten doen blijven bestaan . EFT is een geweldige methodiek om elkaar weer te leren respecteren , te begrijpen  en weer liefde te leren geven.

*In de 30 jaar, dat ik mensen begeleid is mijn visie hetzelfde gebleven :

Een mens  begeleiden om ruimte ( = merchab) in te gaan nemen op een positieve  en authentieke manier op diverse terreinen van het leven en dat vervolgens vreugde, voldoening ,vrijheid, behoeftes, verlangens ,betekenis en grenzen  zichtbaar worden .

*Mijn manier van werken typeert zich door deskundig, ervaringsgericht, concreet, gericht op mogelijkheden en persoonlijk. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
LVSC NFG RBNG SRBAG NVVCH
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Carolien jou aan als therapeut?

Maak kennis met Carolien en kijk of het klikt!

Kennismaken