Kiki Nelissen-Kleipool

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vindt u meer informatie over mijn registraties en opleidingen. Ik ben geschoold tot gevorderd EFT  en TCT therapeut en blijf mij in deze prachtige visies op partnerrelaties nascholen en volg supervisie en intervisie. Er zijn momenteel 2 locaties waarop ik mijn praktijk voer: 
Keetberglaan 302, 1974 XC in IJmuiden
Praktijk voor Psychotherapie/Psychiatrie Zijlweg 144, 2015 BH Haarlem.  
U kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina en op 0641611325.

Elk mens heeft behoefte aan een diepgaande band met een diebare ander. Leven in een intieme partnerrelatie is daarin zelfs uniek. We voelen ons op ons best als we weten dat onze partner van ons houdt en ons waardeert om wie we zijn. 
Als partners de intimiteit en verbondenheid tussen hen levendig en geinspireerd willen houden, dan vraagt dat toewending naar elkaar en bereidheid en moed om daarmee te oefenen. Relatiebegeleiding geeft jullie daarbij nieuwe energie. 
Als de sprankeling van het begin is verdwenen en plaats maakt of is gaan maken voor ijzige stilte of toenemende ruzies, dan is de stap nodig om relatiebegeleiding aan te gaan.

Voorafgaand aan het traject voeren jullie en ik eerst een kennismakingsgesprek van 45 minuten. Gaan jullie daarna met me aan het werk, dan nemen we geregeld een moment om te evalueren.
Voor de kosten voor TCT/EFT-sessies hanteer ik een tarief naar inkomen; informatie daarover kunt u vinden op www.leveninnu.nl  

Voor nadere informatie kunt u contact met me op te nemen via 'de contactbutton' of via 06-41611325

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging Leraren Zijnsorientatie (BLZ): www.blz.nu en van de vereniging voor Mindfulness trainers: www.vmbn.nl In het werken met (echt)paren heb ik ruime ervaring. Voorafgaand aan therapietraject voer ik met clienten een kennismakingsgesprek. Voor (individuele en) relatietherapie hanteer ik een tarief naar inkomen. Het is mogelijk om facturen 'belastingvriendelijk' op te stellen, wanneer er sprake is van eigen onderneming.
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Kiki jou aan als therapeut?

Maak kennis met Kiki en kijk of het klikt!

Kennismaken