Marieke Lampe

Relatietherapie

Over mij

Als je relatie je lief is

Voel je je ontevreden over je relatie met je partner? En is het lastig om daar op een vruchbare manier met elkaarover te praten? Word je regelmatig (te) boos of trek je je in stilte terug? Voel je je afgewezen en gekwetst of verloren en te kort schieten?  Wacht dan niet te lang! Tijdige hulp voorkomt dat jullie verder in een negatieve spiraal komen en meer stuk maken dan jullie lief is.

Je kunt bij mij terecht om inzicht te krijgen in terugkerende patronen en ruimte te maken voor wat van wezenlijk belang is voor jullie beiden.
Ik ben opgeleid tot Zijnsgeoriënteerde begeleider en werk van daaruit met deze bewezen methode. Je legt bij mij  fundament onder je relatie waarop je samen verder kunt bouwen. Mijn ervaring is dat stellen na een traject bij mij meer verbinding ervaren dan ooit ervoor. Daardoor kunnen ze moeilijke levensgebeurtenissen samen beter aan. 

Wanneer jullie je relatie en jezelf echt tot ontwikkeling willen brengen door open te kijken en te doorvoelen wat er in diepere lagen van je bewustzijn speelt, dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Voor meer info, gratis kennismaking en contact zie www.mariekelampe.nl | info@mariekelampe.nl | 06-28733006

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marieke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marieke en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NOBCO