Lies te Velde

Relatietherapie

Over mij

Relatietherapie Hoorn en er samen goed uitkomen

Iedere liefdesrelatie kent periodes waarin het niet zo goed gaat. Soms is dit tijdelijk en kun je er samen goed uit komen. Maar lukt het niet je relatieproblemen zelf op te lossen en / of zou je een betere relatie met je partner willen? Dan zijn gesprekken met een relatietherapeut de oplossing.

Mijn naam is Lies te Velde, ik ben EFT relatietherapeut in Hoorn. Ik werk met stellen die hulp willen hebben  bij hun relatieproblemen en die er samen uit willen komen.

De therapie bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie uitgaande van de methode Emotionally Focused Therapy van Sue Johnson. Emotionele verbinding tussen partners versterken om zo uw relatie als een veilige basis te ervaren.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en kost €50. In dit eerste gesprek maken we kennis, kijken we of ik jullie kan helpen en of jullie je bij mij op je gemak en veilig voelen. Pas dan kan de relatietheraie slagen.

Wilt u een afsprakem maken of heeft u vragen? Kijkt u eens op: www.relatieindespiegel.nl. Ook kunt u contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Lies jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lies en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen