Geertje Lamboo

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Geertje Lamboo. In de loop der jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in mijn werk als therapeut. Ik ben nu GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Daarnaast ben inmiddels geregistreerd als cognitief gedragstherapeut, EMDR-therapeut, schematherapeut, systeemtherapeut. en EFT-therapeut. Rode draad is steeds om samen met de client te zoeken naar bepaalde patronen die zijn ontstaan. Vaak is dat oude pijn van vroeger. Je hebt geleerd daar zo goed mogelijk mee om te gaan, maar wat ooit goed werkte, veroorzaakt nu nieuwe pijn. Hard werken, veel van jezelf eisen, emoties weg duwen? Het zijn allemaal manieren waarop we ooit hebben geleerd om met pijnlijke emoties om te gaan. Deze pijnpunten worden natuurlijk ook aangeraakt in relatie met de partner en veroorzaken zo ruzies, onbegrip of verwijdering. EFT geeft partners een manier om samen de oude pijn te onderzoeken en te leren om deze uit te spreken naar elkaar. Op deze manier leer je elkaar beter te verstaan maar ook de oude wonden te herstellen.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton, me een mail sturen of bellen. Ik neem graag de tijd om met je te onderzoeken of jullie bij mij aan het goede adres zijn.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (19910128025)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik ben GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut. Ik heb de opleiding tot systeemtherapeut afgerond bij het Lorentzhuis. Ik ben junior schematherapeut en maak gebruik van schematherapie in de relatiegesprekken. Na het behalen van de basiscursus EFT ben ik erg enthousiast geworden over deze werkwijze. Binnen mijn behandelingen ga ik samen met de client(en) op zoek naar onderliggende patronen en emoties en zoek naar opening om deze wat los te laten zodat er verbinding mogelijk is met elkaar en zichzelf. NVRG (Lid i.o.) VGCt (Lid) VEN (EMDR) VST (schematherapie) LVVP
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandagen tussen 9 en 13, woensdagen tussen 9 en 13 en donderdagen tussen 9 en 13.
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
€175,- per sessie van 75 minuten. Indien er sprake is van psychische klachten bij een van de partners die in stand worden gehouden door de relatieproblemen is in sommige gevallen vergoeding mogelijk. Zie voor meer informatie mijn website of neem contact op wanneer u wilt weten of vergoeding in uw situatie mogelijk is.
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Geertje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Geertje en kijk of het klikt!

Kennismaken