Marlies Lenstra

Relatietherapie

Over mij

Beste lezer,

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wanneer je dit leest, ervaar je waarschijnlijk dat je relatie niet meer loopt zoals je dat zou willen. Wat jullie ook proberen, het lukt maar niet om elkaar te bereiken en te begrijpen. Onbedoeld vervallen jullie telkens in dezelfde verwijten en ruzies. Of je ervaart dat er een afstand is ontstaan tussen jou en je partner. Dat jullie niet meer echt met elkaar praten. Misschien voel je je al een tijd erg alleen in de relatie. Als dit het geval is, dan kan praten met een therapeut echt helpen.

Mijn naam is Marlies Lenstra, ik heb een relatie met Jeroen en ben moeder van een dochter en twee zoontjes. Ik werk al meer dan 10 jaar in de GGZ en ben opgeleid als GZ-psycholoog en relatie- en gezinstherapeut. De laatste tijd ben ik erg onder de indruk geraakt van het EFT model, het gedachtegoed over hechting en het toewerken naar weer echt met elkaar in verbinding komen. Ik ervaar het werken met stellen iedere keer weer als een bijzondere zoektocht, het samen onderzoeken waar de pijn zit, waarom jullie elkaar niet bereiken en het toewerken naar je weer wel veilig verbonden voelen met elkaar. In relatietherapie gaan vereist moed en veranderen is niet altijd makkelijk, maar ik doe altijd mijn best om jullie te helpen om uit de conflicten en de spanningen te komen. Dit hele proces en deze zoektocht gaat vaak gepaard met een traan maar dikwijls ook met een lach.

Als jullie overwegen om bij mij therapie te komen, maken we kennis in een eerste gesprek waarin we stilstaan bij jullie relatiegeschiedenis, de moeilijke momenten maar ook de mooie momenten en we gaan kijken of EFT voor jullie passend zou zijn. Aan de hand daarvan beslissen jullie of je verder wil. De kosten en vergoedingen voor EFT sessie varieren en ook hier kunnen we bij stilstaan.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op via de contactbutton

 

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
150
Duur van de sessie
75 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Marlies jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marlies en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (69916771225)
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • Overig NVGzP