Lies Geertsen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen.

Ik ben sociaalpedagoge, Gestalt-(NVAGT + EAGT+ ECP erkenning), Psychosynthese- en Hypnose-therapeut en Master Practitioner en internationaal gecertificeerd trainer in NLP. Ik ben opgeleid Emotionally Focused Couples Therapy EFT by Sue Johonson, Emotion-Focused therapie EFT-I by Leslie Greenberg en  supervisor met LVSB-erkenning. Ik voltooide opleidingen tot organisatie-adviseur bij IMTEC in Oslo en het Gestalt Institute of Cleveland en werd als groepsdynamicatrainer opgeleid bij het IVC-België en het Ruth Cohn Instituut. Ik ben 35 jaar werkzaam als trainer, coach, consultant en supervisor in het HBO. Ik ben de enige in Nederland erkende DGfS opleider en supervisor voor familieopstellingen. Ik leid vanuit mijn eigen bedrijf (sinds 1986) o.a. (Gestalt)therapeuten op en integreer mijn ervaring, vaardigheden en kennis in mijn werk met individueen, partnerrelaties, in groepssupervisie, scholing en teambegeleiding.

Ik heb -zoals je ziet- trainingen in EFT-c en EFT-i gevolgd.

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Groet van Lies Geertsen.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
NVAGT, ECP en NAP lidmaatschappen en Familieopsteller registratie Duitsland.
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Lies jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lies en kijk of het klikt!

Kennismaken