Annegine van den Berg

Relatietherapie

Over mij

Van harte welkom op deze pagina! Wellicht zijn jullie op zoek naar hulp voor jullie relatie, en gaat het al een tijdje niet zo lekker tussen jullie.

In de relatietherapie die ik geef werk ik met stellen die de verbondenheid met elkaar zijn kwijtgeraakt. Ze voelen afstand tot elkaar en komen regelmatig terecht in negatieve reactiepatronen. In de sessies neem ik de tijd om die patronen onder de loep te nemen en de partners te leren weer naar elkaar te luisteren en te kijken. Ze leren vaak nieuwe kanten van de ander kennen!

Eén cliënt omschrijft het zo: “Nadat ik gedwongen was te stoppen met mijn eigen bedrijf stortte ik in en was ik onbereikbaar voor mijn partner en mijn gezin. We zijn samen in therapie gegaan en hebben geleerd om de eerste stap naar elkaar toe te zetten en in gesprek te gaan over ons. We merkten dat Annegine tijd nam om naar ons te luisteren zonder enige veroordeling, en ons accepteerde. We voelden ons gehoord, erkend en op ons gemak en we namen haar daardoor gemakkelijk in vertrouwen. Ze is eerlijk en wat ze aanreikt is doorleefd. Bij dit alles is zij een professionele gids, die jou helpt om in jouw eigen tempo te ontdekken wat voor jou goed is.”

Wil je weten of deze therapie ook wat voor jullie is, neem dan gerust contact op!

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Annegine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annegine en kijk of het klikt!

Kennismaken