Gerlinde Mulder

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom bij Praktijk Xpansion!

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. Juist in onze liefdesrelaties kunnen we daardoor juist ook veel pijn en afwijzing ervaren.

In de gesprekken bij Praktijk Xpansion gaan we op zoek naar de destructieve patronen die jullie hierin ontwikkeld hebben en de onderliggende emoties en behoeftes naar boven halen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe momenten en vormen om zo weer veiligheid en verbondenheid te creëren. Hierbij worden de principes van EFT ingezet.

De wil om te groeien betekent echter ook loslaten van wat je niet meer nodig hebt, oude patronen die gezond functioneren van jezelf in jullie relatie in de weg staan; dat kan pijn opleveren. Het helpt jullie wel om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken; om opnieuw nieuwsgierig te worden naar je mogelijkheden en je verantwoordelijkheden. Uiteindelijk hebben jullie beiden een eigen keuzevrijheid en door die meer te ontdekken zul je je als mens in jullie relatie completer gaan voelen.

Als begeleider volg ik jullie proces, sluit hierop aan, laat je contact maken met jezelf, help je bij het ontdekken, ervaren, aanvaarden en kiezen. In mijn benadering staan gelijkwaardigheid, respect en jullie autonomie als mens voor mij op de voorgrond. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Recresco - psychosociaal therapeut
EFT
Groundwork
Ik ben registerlid bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk onder nummer 8834. Ook ben ik geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Mijn AGB-code is 90105461 en de AGB-praktijkcode 90064739.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m woensdag | 9 tot 17 uur
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
100 euro per uur exclusief btw
Duur van de sessie
60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Gerlinde jou aan als therapeut?

Maak kennis met Gerlinde en kijk of het klikt!

Kennismaken