Gerlinde Mulder

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom bij Praktijk Xpansion!

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. Juist in onze liefdesrelaties kunnen we daardoor juist ook veel pijn en afwijzing ervaren.

In de gesprekken bij Praktijk Xpansion gaan we op zoek naar de destructieve patronen die jullie hierin ontwikkeld hebben en de onderliggende emoties en behoeftes naar boven halen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe momenten en vormen om zo weer veiligheid en verbondenheid te creëren. We volgen hierin de lijnen van de EFT.

De wil om te groeien betekent echter ook loslaten van wat je niet meer nodig hebt, oude patronen die gezond functioneren van jezelf in jullie relatie in de weg staan; dat kan pijn opleveren. Het helpt jullie wel om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken; om opnieuw nieuwsgierig te worden naar je mogelijkheden en je verantwoordelijkheden. Uiteindelijk hebben jullie beiden een eigen keuzevrijheid en door die meer te ontdekken zul je je als mens in jullie relatie completer gaan voelen.

Als begeleider volg ik jullie proces, sluit hierop aan, laat je contact maken met jezelf, help je bij het ontdekken, ervaren, aanvaarden en kiezen. In mijn benadering staan gelijkwaardigheid, respect en jullie autonomie als mens voor mij op de voorgrond. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Gerlinde jou aan als therapeut?

Maak kennis met Gerlinde en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Ik ben registerlid bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk onder nummer 8834. Ook ben ik geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Mijn agb-code is 90064739.