Maryse Versteeg-Nieuwenhuizen

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Mocht je coaching bij mij overwegen, dan wil ik je uitnodigen om contact met me op te nemen voor een kennismakingsgesprek! Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-realtiecoaching passend is, dan bespreken we samen hoe het vervolg eruit ziet. Relatiecoaching bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Je leert je gevoelens en behoeftes te uiten zonder dat de ander zich terugtrekt, je achtervolgt of uithaalt en andersom. Zodat jullie beide weer vertrouwen in elkaar voelen. En er weer liefde, rust en veiligheid is in jullie relatie.

Gesprekslocatie

Speciaal voor mensen met een bedrijf aan huis (zoals in de agrarische sector): kom ik graag bij stellen thuis. Natuurlijk kunnen we ook afspreken op neutraal terrein als jullie dat prettiger vinden, zoals bijvoorbeeld een locatie van het coachhuis of via videobellen (zodat jullie me vanaf je vertrouwde plek thuis kunnen spreken).

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Maryse jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maryse en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NOBCO