Maryse Versteeg-Nieuwenhuizen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Mocht je coaching overwegen, dan wil ik je van harte uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-relatiecoaching passend is, dan bespreken we samen hoe het vervolg eruit ziet. Relatiecoaching bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van je relatie. Je leert je gevoelens en behoeftes te uiten zonder dat de ander zich terugtrekt, je achtervolgt of uithaalt en andersom. Zodat jullie beide weer vertrouwen in elkaar voelen. En er weer liefde, rust en veiligheid is in jullie relatie.

Gesprekslocatie

Speciaal voor mensen met een bedrijf aan huis (zoals in de agrarische sector): kom ik graag bij stellen thuis. Natuurlijk kunnen we ook afspreken op neutraal terrein als jullie dat prettiger vinden, zoals bijvoorbeeld een locatie van het coachhuis of via videobellen (zodat jullie me vanaf je vertrouwde plek thuis kunnen spreken).

Je relatie gezond op boerengrond

Speciaal voor agrarisch ondernemers waarbij werk en privé zo met elkaar verweven zijn is er een aangepaste Houd-me-vast relatiecursus die ik samen met agrarisch coach Monique te Kiefte geef. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
Agrarische Hogeschool, Universiteit Wageningen, Stoas lerarenopleiding, Practitioner coachopleiding diverse cursussen en intervisie en supervisie. NOBCO VABnet
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma t/m vrij overdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
agrarisch ondernemers kunnen vaak gebruik maken van diverse regelingen.
Duur van de sessie
Afhankelijk van de wensen. Ik kan bij u thuis of op neutraal terrein afspreken.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Maryse jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maryse en kijk of het klikt!

Kennismaken