Iselda Waasdijk

Relatietherapie

Over mij

Welkom op mijn website! Wat goed dat je hier bent en ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het verbeteren van je relatie. Mijn naam is Iselda Waasdijk en ik ben een enthousiaste EFT-relatietherapeut met een hart voor mensen.

Als systeemtherapeut heb ik ruime ervaring in het werken met stellen en gezinnen. Ik begrijp de complexiteit van relaties en de uitdagingen die zich kunnen voordoen. Daarnaast heb ik oog voor diversiteit en inclusiviteit. Ik ben betrokken bij het CTTO-Centrum voor Transculturele Training en Opleiding, waar ik ook lesgeef.

Mijn praktijk is gevestigd in Hoofddorp en ik verwelkom je graag op woensdag en donderdagavond voor een sessie. Per 14 mei komt er ook ruimte op de dinsdag en donderdag ochtend. Ik begrijp echter dat het soms lastig kan zijn om persoonlijk langs te komen, daarom bied ik ook online therapie aan als een flexibele optie.

Als je overweegt om therapie bij mij te volgen, kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Dit gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en te beoordelen of EFT-therapie geschikt is voor jou en je partner. Als blijkt dat EFT-therapie passend is, zullen we samen aan de behandeling beginnen. Deze behandeling bestaat uit gesprekken die specifiek gericht zijn op het verbeteren van jullie relatie.

Heb je vragen of ben je benieuwd of ik je kan helpen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen via de 'contactbutton', of een whats app bericht te sturen.  Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen op jouw weg naar een gelukkigere en gezondere relaties.

tot snel! Groetjes Iselda 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Transculturele systeemtherapie (post-master).
EFT Basis.
MBT Basis Practitioner
MBT Families
MBT Adolescents
NVRG (Lid) Registerplein NVPA
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Woensdag
Donderdagavond
Online of huisbezoeken
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Iselda jou aan als therapeut?

Maak kennis met Iselda en kijk of het klikt!

Kennismaken