Wilma Ferwerda

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Wilma Ferwerda (1965) en ik begeleid al bijna 20 jaar mensen en stellen met hun zoektocht in de liefde. Mijn bedrijf heet niet voor niets, Echt Verbinden. Ongeveer zeven jaar geleden kwam ook EFT op mijn pad. Langzaam aan raakte ik steeds enthousiaster en voelde ik ook hoe mijn eerdere ervaringen aansloten op de methode van Sue Johnson. Je bewuster zijn van je lichaam en en van je ervaring in het algemeen, is precies het aandachtsgebied van de Tantra, waar ik eerder al een uitgebreide training in volgde (www.centrumvoortantra.nl). Het is elke keer weer fijn om te zien dat het mogelijk is om stellen blijvend dichter bij elkaar te brengen. Dat opent ook mijn hart, dat maakt mijn werk zeer de moeite waard. De Houd me Vast training kan ook een mooie bijdrage zijn in het proces van elkaar weer vinden in de liefde. Vanaf 2022 bied ik deze twee keer per jaar aan met een mannelijke collega, Niels van Santen (ook te vinden op de EFT site). 

Inmiddels school ik me ook in de individuele varianten van EFT (EFIT, EFTin). Het past mij om op een liefdevolle, vertragende manier bij jou/jullie ervaring aanwezig en betrokken te zijn. Ook als er meer trauma/oud zeer is, kan ik je begeleiden. Mijn werkwijze sluit aan bij het lichaamsgerichte traumawerk wat de laatste tijd steeds bekender wordt vanwege de goede resultaten. 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Psychologie, basispsycholoog (drs)
Voice Dialogue, Tantra, relatietherapieopleiding bij de School voor Relatietherapie, Mind Eye Power (vorm van EMDR), Introductie somatic experiencing, bekend met Past Reality Integration, Mindfulness, Familieopstellingen
En natuurlijk EFT basis en vervolg, supervisie en Houd me Vast train the trainer.
Voor individuele therapie: EFTIN (individuele EFT variant) EFIT basistraining, individuele EFT (België)
NVPA 103432 RBCZ 204143R
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Wisselend, ook mogelijkheden later op de dag/begin van de avond
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Individuele sessies kosten €90,00 en kunnen gedeclareerd worden als je een aanvullende verzekering hebt. Relatiesessies kosten €135,00 en worden niet door de verzekering vergoed.
Duur van de sessie
Een relatiesessie duurt anderhalf uur.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Wilma jou aan als therapeut?

Maak kennis met Wilma en kijk of het klikt!

Kennismaken