Christine Brouwer-Dudok de Wit

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Onze praktijk, Curilion, een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in vrouwenzorg, waar ik als psycholoog werk,  wordt vaak omschreven als huiselijke zakelijkheid, of met een zekere zakelijke huiselijkheid. Ik voel me daar goed bij thuis. Ik hou van duidelijkheid en die veiligheid die dat geeft. Ik heb mijn wortels in de medische psychologie; een setting waarin het heel belangrijk is goed rekening te houden met omgevingsinvloeden. In een relatie heb je invloed op elkaar en reageer je op elkaar maar je regeert ook op wat erom je heen gebeurd. Bij ziekte op wat er met je lichaam gebeurd of met het lichaam van je partner en daarmee op jullie gezamenlijke toekomstperspectief.

Ik heb bewust voor een profielfoto met een lach gekozen. Ooit hadden wij hele serieuze foto's op onze site staan. Voor mij is humor een belangrijk middel om juist het zware en het moeilijke bespreekbaar te maken. We hebben bij curilion, een licht pand en dat licht wil ik graag in de therapie kunnen brengen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (69052090325) Psychotherapeut (89052090316) Klinisch Psycholoog (69052090325)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid i.o.) VGCt (Lid i.o.) NVP (Lid) NIP, NVP, NVPO NVGzP
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
kantoortijden
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
150,=
Duur van de sessie
60,=
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Christine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Christine en kijk of het klikt!

Kennismaken