Mirjam Meek

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Zonder oordeel, open, directief, met een vleugje humor en respectvol, dat is hoe ik mensen benader. Daarbij vind ik het heel belangrijk om niet alleen naar de klachten te kijken, maar ook naar de mogelijkheden. In mijn werk ben ik serieus en werk ik zoveel mogelijk volgens de landelijke richtlijnen. Ik ben klinisch psycholoog, psychotherapeut, basis EFT registertherapeut en cognitief gedragstherapeut. Daarnaast heb ik affiniteit met schematherapie, EMDR en systeemtherapie/relatietherapie.

Ik ben tevens supervisor en leertherapeut. Naast het doorgeven van kennis en vaardigheden aan mensen in opleiding, dwingt het supervisorschap mij tot het steeds weer stilstaan bij de basisaspecten van het vak en het verbeteren van de kennis en kunde. 

Hechting is in mijn leven een sleutelwoord. Hechting gaat over de relatie met belangrijke anderen in het leven. Naast klinisch psycholoog ben ik ook verloskundige (niet meer praktiserend). Als verloskundige stond ik aan het begin van een belangrijke hechtingsrelatie, namelijk die tussen ouder en kind. In deze relatie leert het kind over zichzelf, de ander en de wereld. Dit kleurt de rest van je leven. In mijn praktijk kan ik mijn ervaringen in de verloskunde en de psychologie bundelen om zo te doen wat ik het allerliefste doe: mensen helpen zich te verbinden.

Mijn praktijk MeJa is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten rondom de zwangerschap en ouderschap. Een niet vervulde kinderwens en relatieproblemen behoort ook tot onze expertise. Naast psychologische behandeling biedt het centrum verschillende trainingen en is lotgenotencontact mogelijk.

MeJa biedt kwalitatief goede zorg en een persoonlijke benadering op basis van gelijkwaardigheid, openheid en duidelijkheid. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja Psychotherapeut (19052754716) Klinisch Psycholoog (89052754725)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
WO Psychologie
GZ- opleiding
Opleiding tot klinisch Psycholoog
Cognitief gedragstherapeut
EMDR therapeut
EFT register basis opleiding
VGCt (Supervisor/opleider)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Mirjam jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mirjam en kijk of het klikt!

Kennismaken