Mieneke Roetman

Mediation

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! 

Ik ben Mieneke Roetman, advocaat en scheidingsmediator in Gouda. Ik houd mij dagelijks bezig met echtscheidingen en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben gespecialiseerd in het familierecht en lid van de Vereniging van Familierecht advocaten en Scheidingsmediators. Ik heb ervaren dat een scheiding niet simpelweg is 'afgerond' met het tekenen van een ouderschapsplan of een echtscheidingsconvenant. Een goede afhechting van de relatie is minstens zo belangrijk. Oog voor emoties, oog voor elkaar en samen als (ouders en/of) gescheiden partners de toekomst tegemoet. Daarom heb ik de basistraining Emotionally Focused Mediation gevolgd. 

Ik ben jullie graag behulpzaam als scheidingsmediator! Je kunt ook bij mij terecht voor mediation over een ouderschapsplan of bijvoorbeeld beëindiging van de samenleving. 

Meer informatie over mij en mijn praktijk is te vinden op www.roetmanfamilierecht.nl. Je kunt mij ook bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je mediation bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Een eerste gesprek is voor de duur van een half uur gratis en vrijblijvend. Als uit het eerste gesprek blijkt dat mediation passend is, dan gaan we van start. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Mediation
Status
Basis EFM mediator
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Rechtsgeleerdheid (Universitair)
Beroepsopleiding vFAS-advocaat en scheidingsmediator
Basisleergang Emotionally Focused Mediation
Vereniging van Familierecht advocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl)
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
Eerste half uur gratis.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Mieneke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mieneke en kijk of het klikt!

Kennismaken