Norma De Graaf

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom!

Ik ben Norma de Graaf. Na een tijd als opleidingsadivseur, onderwijskundige en trainer gewerkt te hebben in het bedrijfsleven en onderwijs, ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het helpen om mensen te helpen weer in hun kracht te laten voelen, met elkaar in verbinding te mogen brengen en problemen helpen op te lossen. Ondertussen werk ik bijna 13 jaar in mijn eigen praktijk als therapeut. In deze periode werd ik ook moeder van twee kinderen.

Na mijn opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt heb ik veel cursussen gevolgd (zoals schematherapie, EMDR, ACT mindfulness en EFT register relatietherapie) waarmee het voelen, denken en doen, de interacties, de triggers die we allemaal hebben steeds meer verdieping geven tijdens de therapie. Het ervaren dat het ook anders kan, het ervaren van verbinding, betrokkenheid, toegankelijkheid, dat het er toe doet hoe het voelt voor jou, maakt dat het ook daadwerkelijk anders kan gaan voelen in je relatie met anderen: je partner, maar ook andere mensen die belangrijk voor jou zijn. De EFT relatietherapie helpt hier enorm bij. Iedereen heeft bepaalde hechtingsangsten en -verlangens in hun relatie, en het is waardevol om dit samen, in een veilige omgeving, elkaar in kunnen (leren) begrijpen en bereiken. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we eerst een vrijblijvend telefonisch kennsimakingsgesprek afspreken. Als uit dit gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt er een uitgebreide intake met mogelijk hierop aansluitend behandeling of doorverwijzing. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Cognitief gedragstherapeut VGCt
Orthopedagoog NVO
EMDR
Schematherapie
ACT/mindfulness
VGCt (Lid) NVO
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Ma-vrij
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Norma jou aan als therapeut?

Maak kennis met Norma en kijk of het klikt!

Kennismaken