Ilonka Behr

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Een liefdesrelatie is één van de meest intieme relaties tussen volwassenen. Ze is vaak de belangrijkste en soms zelfs de enige belangrijke relatie. Liefde maakt ons kwetsbaar en tegelijkertijd voelen we ons veilig, wanneer er van ons gehouden wordt. Liefde kan ons troost geven, op momenten dat we het nodig hebben. Soms lukt het niet, ondanks de liefde die er is, om een liefdesrelatie levendig, of in stand te houden en vermindert de band die we hebben met de ander. Relatieproblemen hangen dikwijls samen met hechtingsproblemen.

Echtparen die ik in therapie zie, zeggen soms tegen me; “ik wou dat we dit gedaan hadden, toen we aan de relatie begonnen”. Relatietherapie gaat niet alleen over de problemen die er zijn, ze gaat ook over de liefde die er is en op welke manier je de liefde aan elkaar toont.

Ik maak gebruik van de achtergronden vanuit de hechtingstheorie, en ik werk vanuit de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) van Sue Johnson, met de methodiek van de Liefdestaal en de Karakterstructuren vanuit de Bio-energetica.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, en er een wederijzijdse 'klik" is, dan kan er een behandeling volgen. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten voor relatietherapie vindt je op mijn site (www.leaftherapie.nl). 

Daarnaast is het ook mogelijk om een intensieve 'Hou me vast' dag bij me te volgen.
Ik weet dat het vaak moeilijk is om relatietherapie in een drukke agenda in te plannen. Soms zorgt het voor extra stress en dat is nu net níet de bedoeling. Een Hou me vast-dag biedt een oplossing. Ik creëer samen met jullie een veilige ruimte, we werken intensief. Ik help jullie om jullie connectie op een nieuwe manier te ervaren, zodat er ruimte komt voor meer veilige verbinding.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton, of via e-mail: welkom@leaftherapie.nl

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Zie website www.leaftherapie.nl Lid van: NVPA.org, RBCZ
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
175 euro per sessie van 90 minuten.
Duur van de sessie
Sessies duren 90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Ilonka jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ilonka en kijk of het klikt!

Kennismaken