André Blankestijn

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is André Blankestijn en ik werk als relatie- en gezinstherapeut in praktijk Blankestijn & Van Tricht en daarnaast in een specialistisch centrum voor persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma, adhd en eetstoornissen. Eerder  was ik werkzaam in behandelcentra voor (jong)volwassenen met angst- en stemmingsstoornissen.

Als gevorderd EFT-Registertherapeut® werk ik bij partner-relatie en gezinsproblematiek met veel enthousiasme met EFT.

Ik heb daarnaast een brede ervaring met solution focused therapy (SFT), dialectische gedragstherapie (DGT) en acceptance and commitment therapy ACT.  Verder volgde ik basis- en gevorderden trainingen EMDR en Schematherapie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie NVRG, lid van EFT Nederland en lid van de Nerderlandse Vereniging voor Schematherapie.

In onze eigen praktijk werk ik samen met mijn partner Ingrid van Tricht die net als ik gevorderd EFT-Registertherapeut® is. Zie voor verdere informatie een linkje naar onze site of hier op de EFT site.

Samen weten we onze kennis en ervaring te bundelen en elkaar aan te vullen met competenties, karakter en persoonlijkheid. Samenwerken houdt ons allebei scherp en zorgt voor telkens weer nieuwe motivatie. 

We staan allebei al meer dan 25 jaar in het vak en dat schept rust en vertrouwen bij ons en onze cliënten.

Naast hulpverlening is zeilen, samen met anderen, voor ons een belangrijke passie. Al vanaf 2005 hebben we tientallen charter gasten plaats geboden aan boord van ons zeiljacht De Noorderkroon waarmee we reizen maakten naar 'koude kusten'; Noorwegen, Orkney's, Shetland's, Bereneiland en Spitsbergen.  

Mocht je therapie overwegen of meer informatie willen over onze praktijk dan is dat het makkelijkst te vinden door even door te klikken naar onze site www.blankestijnenvantricht.nl of via de contactbutton op de vorige pagina. We nemen dan jullie vragen en wensen door en kunnen dan een eerste afspraak inplannen. 

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt verdere behandeling. Dat kan als koppel, individueel of als gezin. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen zijn te vinden op onze site onder het kopje 'informatie'.

Heb je vragen of wil je weten of één van ons je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt André jou aan als therapeut?

Maak kennis met André en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • NVPA (nvpa.nl) (Lid)
  • Overig NVRG Nederlandse Vereniging Relatie en Gezinstherapie NVPA Nederlands Verbond Psychologen en Agogen VST Vereniging voor Schematherapie