Edith Walraven

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Mijn naam is Edith Walraven, ik ben toegepast psycholoog en ik heb mijn Praktijk voor Relatie en Therapie in Eindhoven. Ik ben gespecialiseerd in EFT- relatietherapie, daarnaast ben ik verlies- en rouwtherapeut, creatief therapeut, ACT-therapeut, Mindfulness trainer en Compassie trainer. Ik bied de mogelijkheid om afspraken overdag en 's avonds in te plannen. De afspraken vinden plaats in de Centauriestraat 43 in Eindhoven. In de straat en in de wijk is gratis parkeerplaats.

EFT helpt je om te zien dat jullie niet elkaar in de weg zitten maar dat er patronen zijn waarin jullie gevangen raken. Je gaat samen herkennen hoe ieders patronen precies werken en hoe je die kunt doorbreken. De begeleiding helpt je om dichter bij jezelf en dichter bij elkaar te komen. 

Mijn oprechte interesse in ieders persoonlijke en unieke verhaal zorgt voor ruimte en veiligheid om te onderzoeken waar ontwikkeling kan plaatsvinden in het hier en nu. 

Problemen in de relatie kunnen onder andere onstaan door :

Hebben jullie eerder behoefte aan een training om je relatie te verstevigen dan dat je behoefte hebt aan therapie? Dan is het 'Houd me Vast' programma wellicht een ideale optie voor jullie. Ik bied het programma bij voorkeur per koppel aan en op aanvraag in groepsvorm. In 8 gesprekken doorloop je samen het hele programma en leer je onder andere te begrijpen:

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem een kijkje op mijn website en/of mail naar: edithwalraven@gmail.com, bel naar 06-22694516.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Mijn opleidingen: Arbeid en Organisatiepsychologie te Leiden, Verlies- en Rouwbegeleiding Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht, Stichting EFT- relatietherapie EFT ( basis, verdieping en supervisie ), Integratieve Creatieve Therapie te Antwerpen bij de Educatieve Academie, Mindfulness Trainer bij See True, Acceptance & Commitment Therapy ACT bij Psychodidact, Mindfulness Based Compassionate Living (compassietrainer) MBCL bij Instituut voor Mindfulness, OU, i.o.Master Levenslooppsychologie, Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. NFG, RBCZ
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Overdag en in de avonduren
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Edith jou aan als therapeut?

Maak kennis met Edith en kijk of het klikt!

Kennismaken