Edith Walraven

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Mijn naam is Edith Walraven, ik ben toegepast psycholoog en ik heb mijn Praktijk voor Relatie en Therapie in Eindhoven. Ik ben gespecialiseerd in EFT- relatietherapie, daarnaast ben ik verlies- en rouwtherapeut, creatief therapeut, ACT-therapeut, Mindfulness trainer en Compassie trainer. Ik bied de mogelijkheid om afspraken overdag en 's avonds in te plannen. De afspraken vinden plaats in de Centauriestraat 43 in Eindhoven. In de straat en in de wijk is gratis parkeerplaats.

EFT helpt je om te zien dat jullie niet elkaar in de weg zitten maar dat er patronen zijn waarin jullie gevangen raken. Je gaat samen herkennen hoe ieders patronen precies werken en hoe je die kunt doorbreken. De begeleiding helpt je om dichter bij jezelf en dichter bij elkaar te komen. 

Mijn oprechte interesse in ieders persoonlijke en unieke verhaal zorgt voor ruimte en veiligheid om te onderzoeken waar ontwikkeling kan plaatsvinden in het hier en nu. 

Problemen in de relatie kunnen onder andere onstaan door :

Hebben jullie eerder behoefte aan een training om je relatie te verstevigen dan dat je behoefte hebt aan therapie? Dan is het 'Houd me Vast' programma wellicht een ideale optie voor jullie. Ik bied het programma bij voorkeur per koppel aan en op aanvraag in groepsvorm. In 8 gesprekken doorloop je samen het hele programma en leer je onder andere te begrijpen:

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem een kijkje op mijn website en/of mail naar: edithwalraven@gmail.com, bel naar 06-22694516.

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Edith jou aan als therapeut?

Maak kennis met Edith en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NFG, RBCZ