Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Zwolle

 • Gert van Lenthe

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Lenthe Praktijk (relatietherapie in Zwolle)
  Dokter van Deenweg 108
  8025BK
  Zwolle

Over mij

Hartelijk welkom op de persoonlijke pagina van relatietherapie in Zwolle!

Ik heb de basisopleiding EFT gevolgd en gebruik deze methodiek als basis binnen de relatiegesprekken. Daarnaast ben ik internationaal erkend als klinisch imago relatietherapeut en heb ik de opleiding de relatie als spiegel (systemische relatietherapie) bij Phoenix Opledingen gevolgd.

Verder heb ik een grote rugzak met allerlei methoden en mogelijkheden, waaronder omgaan met rouw en rituelen, traumawerk, opstellingen, lichaamswerk, gestalttherapie, voice dialogue.

De stellen die ik begeleid lukt het vaak beter naar elkaar te luisteren, meer begrip te hebben voor elkaars reactie en er komt meer positieve energie in de relatie.

Relatietherapie is vaak een spannend avontuur en als je het echt aangaat met je partner kan het verfrissing brengen in de relatie zodat de liefde weer meer naar voren mag komen.

Relatietherapie kan ook ingezet worden als je een relatie mist of een relatie op een goede manier wilt beeindigen voor jullie zelf (en eventueel voor jullie kinderen).

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek om te beoordelen of het klikt of jullie allebei je voldoende veilig voelen en of ik jullie als therapeut voldoende te bieden heb. De duur van het traject is heel verschillend. Soms zijn 5 sessies voldoende en op andere momenten is een langer traject wenselijk.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.