Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Zwolle

 • Barbara Cremers

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatietherapie Zwolle
  Siegersteeg 3
  7734PG
  Zwolle

Over mij

Hartelijk welkom bij Relatietherapie Zwolle!

In mijn praktijk geef ik uitsluitend relatietherapie. Dat betekent dat ik goed op de hoogte ben van wat er speelt in relaties en een ruime ervaring heb met de meest uiteenlopende relatieproblemen. Ik heb mij gespecialiseerd in relaties, omdat naar mijn idee je relatie een van de belangrijkste pijlers van je welbevinden is; als je relatie pijnlijk of onveilig aanvoelt, functioneer je op meer gebieden in je leven slechter. Als je relatie vol passie en voedend is, merk je dit ook in je relaties met anderen en op je werk.

Ik ben geschoold in Neuro Linguistisch Programmeren, Transactionele Analyse, Familieopstellingen bij Phoenix Opleidingen; ik ben gecertificeerd Imago Relatietherapeut bij Imago Relationships International en heb de basisopleiding gevolgd bij EFT Nederland.

Een aantal reacties van cliënten:

 • De methode van werken vond ik erg prettig. Barbara Cremers is een fijn persoon om open en eerlijk mee te praten. Het zijn intensieve sessies en confronterend. Barbara Cremers zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald en houdt je bij de les. Barbara laat je zelf inzien wat de gevolgen zijn van je eigen daden en zoekt naar oplossingen, hoe dit beter te doen in de toekomst. De sessies zijn niet vaag. 

 • Het analyseren van gedrag heeft geresulteerd in het feit dat we bewust zijn geworden van hoe je op elkaar reageert in bepaalde situaties, waardoor er meer begrip is ontstaan in beide partijen. Daarnaast heeft de methode een andere 'kijk' gegeven op de manier van communicatie. Vanuit het verleden het gedrag hebben aangeleerd en welke behoefte we eigenlijk hebben.

 • Ik heb zelf mogen ervaren hoe fijn het is om begeleid te worden door Barbara. Wij liepen vast op gegeven moment in onze relatie en wilden graag ontdekken wat we kunnen doen om bepaalde patronen te doorbreken. Barbara heeft ons daar fantastisch bij begeleid. We zijn een jong stel en zijn nog niet getrouwd. Ik zou het absoluut aanraden, bij wie dan ook, je kunt er altijd beter door worden en weer een team samen vormen. Barbara is een hele plezierige vrouw, waar een man zich ook prettig bij zal kunnen voelen. De sessies zijn interessant, leerzaam en praktisch.
  Een relatie is een werkwoord, als je gek bent op je partner en je wil werken om je relatie te verbeteren, maar je weet even niet meer hoe, dan zou ik een afspraak maken met Barbara.Ik ben heel blij dat we deze stap hebben gezet en we kijken met veel plezier terug op de sessies. We zijn wijzer geworden en zijn weer naar elkaar toe gegroeid. Barbara heel hartelijk bedankt!


Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. We kunnen ook meteen aan het werk in een intakegesprek van anderhalf uur. Relatietherapie gesprekken in mijn praktijk worden niet vergoed door de verzekering. Kijk voor de tarieven op mijn website.

Wil je in twee dagen evenveel opsteken als in drie maanden relatietherapie? Doe mee aan onze Getting the Love You Want - relatieweekenden! Kijk daarvoor op: GTLYW relatieweekend .

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.