Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Vries

 • Margriet van Smeden

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor relatie- en gezinstherapie Margriet van Smeden
  Molenstraat 33
  9481BB
  Vries

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op mijn website vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je op mijn website informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Alle informatie vind je op de website www.margrietvansmeden.nl

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Opmerkingen van clienten na het afsluiten van de therapie: 

“Het contact met Margriet vond ik erg prettig; het was net of ze een beetje onder mn huid kroop om te voelen wie ik was. Ik voelde me erg veilig en vertrouwd en had het gevoel dat ze me goed begreep.”

“Ik voel me zekerder en kan beter met mijn man omgaan; daaruit put ik veel energie om dingen weer aan te pakken. Mijn leven is weer wat rijker geworden.”