Profielfoto
Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Vledder

 • Anne Tebbens

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk Vendrig & Tebbens
  Pastorieweg 16
  8381AX
  Vledder

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb de basistraining gevolgd in EFT en nu bezig met de verdiepingstraining voor registertherapeut. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Voor info over kosten en vergoeding: klik op de website van de praktijk (zie boven).

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of via onze eigen praktijksite.

Van collega’s en cliënten hoor ik terug dat mijn manier van werken zich kenmerkt door een rustige, uitnodigende houding waarin mensen zich op hun gemak kunnen voelen en de ruimte krijgen om moeilijke thema’s (met elkaar) door te werken en samen te zoeken naar manieren om de negatieve spiraal te veranderen.

Waarom EFT?

EFT is een relatie therapie die ontwikkeld is door Sue Johnson. Zij heeft zich sterk laten inspireren door de hechtingstheorie (onderzocht en beschreven door psychiater John Bowlby). Behoefte aan verbinden/hechten, zit in onze genen. Dat geldt niet alleen voor relaties tussen ouders en kinderen, maar ook voor relaties tussen volwassenen partners. Wanneer partners zich goed verbonden weten met elkaar, vormt dit een stevige basis voor de relatie en kunnen zij ook in moeilijke tijden op elkaar bouwen en gehoor vinden bij elkaar.

Wanneer mensen in hun relatie elkaar niet goed (meer) kunnen bereiken, roept dit veel stress op wat kan leiden tot terugkerende ruzies of verwijten of toenemende verwijdering, waardoor partners elkaar nog verder kwijt dreigen te raken. Het lukt dan steeds minder goed om de gewone problemen van het leven samen tot een oplossing te brengen. Mensen zeggen dan vaak: “Onze ruzies gaan helemaal nergens meer over!”  Kleine dingen kunnen uitlopen tot heftige emoties, die de regie over de relatie totaal lijken over te nemen.

EFT een mooi kompas om uit deze wir war van emoties de weg weer te vinden en belangrijker nog: elkaar weer terug te vinden!