Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Swolgen

 • Pauline van der Heijden

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Pauline van der Heijden
  Generaal Dempsystraat 8
  5866BN
  Swolgen

Over mij

Hartelijk welkom,

Ik ben Pauline van der Heijden, ik heb een praktijk voor individuele en relatietherapie. De relatietherapie en de "Houd me vast"-trainingen geef ik samen met mijn partner Goos Drenth. We werken met warme betrokkenheid en met veel respect voor wat jullie hebben meegemaakt en wie jullie werkelijk zijn. Met een open hart, helderheid en oprechtheid, zetten wij onze vakmanschap in voor jullie proces.

Onze kracht is om partners met elkaar in contact te brengen over datgene waar het echt over gaat. We streven ernaar om de verbinding tussen partners te herstellen en te verdiepen en we geloven dat het nooit te laat is om aan een betere relatie te werken. Elk moment heeft zijn eigen kwaliteit, mogelijkheden en kansen.

Hebben jullie nog vragen neem dan gerust contact op via 'de contactbutton'.                                        Bellen mag natuurlijk ook (tel: 06-55.8777.55)

 

"Houd me vast" relatietraining

2 educatieve relatieweekenden om de relatie met je partner in het licht te zetten,    om zonder enige afleiding met je relatie bezig te zijn.

In deze 2 weekenden bieden wij het "Houd me vast" programma aan.

Wij bieden stellen de plek en de rust om stil te staan bij de sterke en minder sterke kanten van hun relatie. In deze training wordt partners de mogelijkheid gegeven om, in een veilige omgeving, samen te werken aan het herstellen, versterken en beschermen van de wederzijdse liefde. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

 • emoties in liefde en verbinding / hechtingtheorie
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Wij, Pauline van der Heijden (1968) en Goos Drenth (1963), zijn ruim 30 jaar levenspartners en de ouders van 4 kinderen. We zijn EFT-therapeuten en werken samen in de Therapiepraktijk waar we relatietherape geven. Daarnaast verzorgen we met veel plezier het "Houd me vast" programma in deze 2 weekenden. De training geven we in onze sfeervolle boerderij.

NB: Het is de bedoeling dat je beide weekenden volgt, ze vormen samen het programma.   

Hebben jullie nog vragen over de training of willen jullie je inschrijven, neem dan gerust contact op, tel: 06-55.8777.55