Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Schalkhaar

 • Annelies Galle

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk Uit de Plooi
  Vosmanskamp 16
  7433EZ
  Schalkhaar

Over mij

Welkom op deze pagina.

Er is moed voor nodig om iemand te laten meekijken in de keuken van je relatie, dus zo'n stap zul je niet gauw zetten. Tegelijk ervaar je de noodzaak, omdat het niet meer loopt, er spanning of verwijdering is en misschien je relatie onder grote druk staat. Relatietherapie is vooral een cadeau aan de kwaliteit van je samen-leven.

EFT geeft hoop, omdat het op zoek gaat naar wat schuilgaat achter de buitenkant. De opening die ontstaat biedt kansen om uit pijnlijke patronen te komen tot een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Daarin ervaar je ruimte voor jezelf en kun je ook de ander zien zoals die is.

EFT geeft naast inzichten in eigen patronen, ook, waar wenselijk, aandacht aan de bredere context. Dat kan de persoonlijke geschiedenis zijn of die van je gezin van herkomst of familie.

En als de therapie leidt tot het besluit van afscheid nemen van elkaar als partners, wijst EFT een respectvolle weg.

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. Graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website www.uitdeplooi.nl  Van harte welkom om kennis te maken met mij en deze werkwijze.

 

Houd me vast

Wat je ook wilt doen of leren, voor bijna alles bestaat wel een cursus of een workshop.
Maar hoe je liefde weer kunt voelen in je relatie? Elkaar begrijpen? Een hardnekkig patroon doorbreken? Het weer fijn hebben met elkaar?
Ja dat kan! Deze training zet een positieve verandering in.

In overleg geef ik bij voldoende aanmelding een training.
Locatie: Vosmanskamp 16, Schalkhaar.
Aantal: totaal 4 paren.
Voor vrijblijvende informatie en kennismaking, voorafgaand aan de cursus, kun je contact opnemen via de website www.uitdeplooi.nl

Annelies Galle