Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Rosmalen

 • Chantal van Aarle

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • CHANTAL VAN AARLE
  Diepenbrocklaan 17
  5242HB
  Rosmalen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

De relatie tussen mensen onderling en de verbinding van iemand met zichzelf, dat is wat mij bezighoudt. Het helpen versterken, verdiepen en herstellen van zo’n relatie, dat is wat mij drijft.Via mijn eigen praktijk voer ik gesprekken, één-op-één of met koppels. Ik maak gebruik van verschillende modellen en theorieën en mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Bij het werken met koppels maak ik gebruik van EFT-relatietherapie. Ik heb training gevolgd in EFT. 

Bij verbroken relaties en in scheidingssituaties word ik regelmatig als sparringspartner, steun op de achtergrond of als gespreksbegeleider gevraagd. Ook geef ik praktische tips over de communicatie aan ex-partners als het niet lekker loopt. 

Ik ben rustig, deskundig en luister zonder oordeel. In mijn gesprekken bied ik een vertrouwde, veilige setting. Voor meer informatie of inspiratie check mijn website: chantalvanaarle.com. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of telefonisch of WhatsApp via 0611 593 596.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.