Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Oosterhout (N.Br)

 • Wieneke Blik

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Systeemtherapie Blik
  Leijsenstraat 1 a
  4901PC
  Oosterhout (N.Br)

Over mij

Als specialistisch opgeleide systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut)  ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Vanaf 1985 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg.  Sinds enkele jaren heb ik mij als systeemtherapeut zelfstandig gevestigd en werk ik  in een eigen praktijk voor relatietherapie, gezinstherapie en individuele therapie. EFT is voor mij  een aansprekende en vormende methodiek in mijn werk als relatie- en gezinstherapeut. In relatie met onze naasten reageren wij vanuit een emotioneel geraakt zijn, juist omdat deze personen zo belangrijk voor ons zijn. Ongeacht of het gaat om partnerrelaties of relaties in gezinsverband. Onbetwiste erkenning van de eigen emoties en ervaringen  vormen een basis voor herstel. EFT biedt hiermee handvatten voor een helend relationeel proces.Vanuit deze visie  bied ik ook het Houd Me Vast programma aan.

Houd me vast

Zoals op deze EFT site duidelijk wordt zet EFT de emotionele verbinding centraal en gaat ervan uit dat een veilige hechting van levensbelang is voor een gelukkig leven. Mensen beginnen een relatie  omdat ze iemand ontmoeten met wie ze zich emotioneel verbonden voelen. Iemand bij wie ze zichzelf kunnen zijn en zich geliefd weten. Als de emotionele verbondenheid vermindert ontstaan vaak relatieproblemen. Met het 'Houd Me Vast' programma werkt u aan herstel van deze verbinding.

In de praktijk bied ik het 'Houd Me Vast' programma aan als bewust investeringsmoment in uw relatie
*om de relatie goed te houden ook als u nog (redelijk)  tevreden bent
*ingebed in een therapietraject om het relatieherstel proces een boost te geven
*als een update enige tijd (door u zelf te bepalen) na afsluiting van relatietherapie

Het programma wordt aangeboden in een kleine groep met 2 a 3 paren. Hierbij is het nadrukkelijk geen groepstherapie, u werkt gescheiden van andere deelnemers met uw partner aan de opdrachten c.q. oefeningen. U leert vooral ook het gesprek met elkaar over jullie samen aan te gaan. De ervaring in mijn praktijk is dat na deelname aan het programma de partners dit thuis veel gemakkelijker en vanzelfsprekender vinden en doen.
Bij aanmelding vindt voorafgaand aan eventuele deelname een kennismakingsgesprek plaats met het individuele paar.

Het programma wordt maandelijks aangeboden in drie aaneensluitende ochtenden ofwel op  vrijdag-zaterdag-zondag ofwel op doordeweekse dagen.
Voor aanmelding, informatie, overleg en de exacte data en tijden kunt u contact opnemen met de praktijk.