Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Ingrid van der Mark-Barneveld

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Verrijk je Relaties
  Seine 7
  2911HG
  Nieuwerkerk aan den IJssel

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben Ingrid van der Mark-Barneveld. Mijn roots liggen in de Zwartewaterstad Genemuiden.

Na 23 jaar wil ik graag zelfstandig wonen en kies ik voor Zwolle. Ik ontmoet na vele jaren single zijn in 2012 mijn huidige man (via een christelijke datingsite) en verhuis naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ik volgde diverse cursussen en opleidingen, zoals een psychopastorale opleiding, een  specialistische eenjarig opleiding partnerrelatietherapie (EFT = Emotionally Focused Couple Therapy), een door de overheid erkende HBO-opleiding docent omgangskunde/agogiek met als specialisatie communicatietrainer. Ook volgde ik een aantal jaren een opleiding bij het Kempler Instituut Nederland voor ervaringsgericht psychosociaal coach. Ik vind het belangrijk me verder te professionaliseren door bijscholingscursussen en intervisie. Begin 2019 ontving ik mijn diploma voor de PSBK. Deze enorm interessante en leerzame opleiding op HBO-niveau behandelde pychische en lichamelijke ziekten, de wisselwerking daarin en diagnose stellen. En sinds 2019 ben ik erkend psychosociaal therapeut door beroepsvereniging CAT.

Ik werk voornamelijk ervaringsgericht en ben erg enthousiast over EFT.

In mijn vrije tijd ben ik buurtbemiddelaar, informele cliëntondersteuner WMO en was ik vele jaren nazorgmedewerker bij de Evangelische omroep. Verder werkte o.a. als docent sociale vaardigheden/agogiek en coachte ik veel leerlingen. In 2010 startte ik met Verrijk je Relaties en sindsdien coach ik mensen bij het verrijken van hun relatie(s) en leven. Dit doe ik vanuit een christelijke levensvisie.

Met Verrijk je Relaties wil ik mensen bereiken die worstelen op het gebied van persoonlijke problematiek en relaties. Klik hier voor meer informatie.

Ik help jou graag om meer plezier te krijgen in jouw relatie(s) en leven. Klik hier voor meer informatie of neem contact met mij op.