Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Leeuwarden

 • Wietske Dijkstra

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Wijzijn de praktijk
  Emmakade 59
  8921AG
  Leeuwarden

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Relatietherapie helpt om samen na te denken over de toekomst en stil te staan bij de verbinding met elkaar. Ontdekken welke kwetsingen zorgen voor verwijdering of voor ruzies. Ontdekken welke wensen schuil gaan onder de patronen die er nu zijn.

Ik ben gevorderd EFT therapeut. Op de website van WijZijn de praktijk vindt u meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen.  Ook vindt u daar  informatie over (de locatie van) de praktijk. U kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. 

Om kennis te maken met de EFT en met mij als therapeut kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en dat jullie je op je plek voelen in onze praktijk, maken we vervolgafspraken.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

U had meer van je relatie verwacht of de relatie loopt niet lekker. U wilt uw relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Er zijn geen groepsopdrachten, het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met WijZijn de praktijk op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.