Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Leende

 • Monique Stadler

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • SamenCommuniceren
  Oostrikkerdijk 12
  5595XD
  Leende

Over mij

Lopen jij en je partner vast in de negatieve communicatiecirkel van vechten, vluchten of bevriezen? Voel jij je emotioneel verwijderd van je partner? Dreigen jullie zo ver uit elkaar te groeien dat je de weg naar elkaar (bijna) niet meer terugvindt?

Download dan eerst gratis mijn (mini) Ebook "Het echte EFT-geheim van een goede relatie" met 5 effectieve, motiverende manieren om dit te bereiken op mijn website www.samencommuniceren.nl

Hierin lees je waarom het slim is om samen in actie te komen en hoe je een betekenisvolle, veilige liefde kunt bereiken. Tegelijk geeft het Ebook je een goed handvat om in gesprek met je partner te komen.

Zitten jullie niet echt te wachten op alleen maar psychologisch praten, maar willen jullie doelgericht met een beproefd communicatiestappenplan weer op dezelfde golflengte komen? Ik combineer de voordelen van therapie en trainen in mijn Therapietrainingen EFT / Houd-Me-Vast. Daarnaast kun je zelf met je partner aan de slag met het online Houd-Me-Vast- Zelfhulpprogramma en verzorg ik regelmatig online de Houd-Me-Vast-Training van 8 avondbijeenkomsten.

Heb je vragen of wil je weten hoe ik jou en je partner kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast Groepstraining

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek.

De basis kun je vanuit je eigen huis en in je eigen tempo leren in het zelfhulpprogramma Houd me vast van 6 lessen. En regelmatig kun je de groepstraining van 8 avondbijeenkomsten online en live vanuit de hele wereld (Nederlandstalig) volgen. 

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de groepstraining wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Als je mijn gratis Ebook op www.samencommuniceren.nl aanvraagt en download ontvang je als bonus mijn wekelijkse vrijdagartikel met waardevolle relatietips en houd ik je automatisch van alle therapietrainingsmogelijkhedenop de hoogte..