Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Haren Gn

 • Birgitte Beelen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • SYNTAGMA Psychologie Mediation Coaching Training Advies
  Spinozalaan 25
  9752NR
  Haren Gn

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Naast de Basistraining heb ik tevens de aanvullende verdiepingscursus gevolgd. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren. Dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Dit is een training voor stellen, geen therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur van 8 bijeenkomsten en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het programma bied ik aan in intensieve weekenden, waarin de 8 "bijeenkomsten" verwerkt zijn. Er kunnen maximaal 5 stellen deelnemen aan een weekend. Je leert hier weliswaar ook van elkaar, maar voornamelijk ben je met je eigen partner en je eigen relatie aan het werk.

Je krijgt een soort "pressure cooker"-vorm; mijn ervaring is dat door een heel weekend intensief met elkaar en jullie vraagstukken bezig te zijn, patronen die langere tijd ingesleten zijn geraakt, snel aan het licht komen en adequaat aangepakt kunnen worden.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.