Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Ermelo

 • Renske Kuipers

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Ermelosche Psychologenpraktijk
  Putterweg 7 -a
  3851JT
  Ermelo

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Relatietherapie of relatietraining kan helpen om dichter bij elkaar te
komen. Er ontstaat vaak meer wederzijds begrip voor elkaar en mensen gaan ook zichzelf in de relatie beter begrijpen, tijdens het proces van de EFT. Ik vind dit een heel mooi proces, omdat het heel respectvol is. EFT kan zorgen voor begrip en acceptatie, zowel van jezelf als van je partner. Dit kan verzachtend
werken in ruzies en allerlei misverstanden. En het helpt je zelfvertrouwen versterken. Omdat EFT gericht is op een universele behoefte aan veiligheid gaan deelnemers vaak ook anders kijken naar andere relaties, bijvoorbeeld met hun eigen kinderen. Zodoende lijkt het er op dat kinderen op twee manieren profiteren van EFT bij hun ouders. Ten eerste gaan de ouders elkaar weer meer waarderen, ten tweede hebben ouders meer bewuste aandacht voor de behoeftes van hun kinderen.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.

 

Op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 geef ik samen met mijn collega Marijke de Haan de "houd me vast" training. Begin april starten we een nieuwe groep met maximaal 6 echtparen. U kunt zich rechtstreeks bij de praktijk aanmelden.