Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ermelo

 • Ilonka Behr

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • LEAF
  Prinsesselaan 38
  3851XN
  Ermelo

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Een liefdesrelatie is één van de meest intieme relaties tussen volwassenen. Ze is vaak de belangrijkste en soms zelfs de enige belangrijke relatie. Liefde maakt ons kwetsbaar en tegelijkertijd voelen we ons veilig, wanneer er van ons gehouden wordt. Liefde kan ons troost geven, op momenten dat we het nodig hebben. Soms lukt het niet, ondanks de liefde die er is, om een liefdesrelatie levendig, of in stand te houden en vermindert de band die we hebben met de ander. Relatieproblemen hangen dikwijls samen met hechtingsproblemen.

Echtparen die ik in therapie zie, zeggen soms tegen me; “ik wou dat we dit gedaan hadden, toen we aan de relatie begonnen”. Relatietherapie gaat niet alleen over de problemen die er zijn, ze gaat ook over de liefde die er is en op welke manier je de liefde aan elkaar toont.

Ik maak gebruik van de achtergronden vanuit de hechtingstheorie, en ik werk vanuit de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) van Sue Johnson, met de methodiek van de Liefdestaal en de Karakterstructuren vanuit de Bio-energetica.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, en er een wederijzijdse 'klik" is, dan kan er een behandeling volgen. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten voor relatietherapie vindt je op mijn site (www.leaftherapie.nl). 

Daarnaast is het ook mogelijk om een intensieve 'Hou me vast' dag bij me te volgen.
Ik weet dat het vaak moeilijk is om relatietherapie in een drukke agenda in te plannen. Soms zorgt het voor extra stress en dat is nu net níet de bedoeling. Een Hou me vast-dag biedt een oplossing. Ik creëer samen met jullie een veilige ruimte, we werken intensief. Ik help jullie om jullie connectie op een nieuwe manier te ervaren, zodat er ruimte komt voor meer veilige verbinding.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton, of via e-mail: welkom@leaftherapie.nl

Houd me vast

Intensieve Hou me vast dag voor (echt)paren

Voor (echt) paren die graag een hele dag tijd maken voor hun relatie, bied ik een intensieve Hou me vast-dag. Ik ben EFT relatietherapeut en ‘Hou me vast’ –trainer en ik gebruik het programma om een dag intensief te werken met één paar. 

Ik werk al vele jaren met (echt)paren en weet dat het vaak moeilijk is om relatietherapie in een drukke agenda in te plannen. Soms zorgt het voor extra stress en dat is nu net níet de bedoeling. Een Hou me vast-dag biedt een oplossing. Ik creëer samen met jullie een veilige ruimte, we werken intensief. Ik help jullie om jullie connectie op een nieuwe manier te ervaren, zodat er ruimte komt voor meer veilige verbinding.

Zullen al jullie problemen na zo’n dag opgelost zijn? Nee, uiteraard niet. Maar je mag er wel op rekenen dat je allebei met nieuwe inzichten en emotionele ervaringen naar huis gaat. En dat je daar als partners de vruchten van plukt.

Een Hou me vast-dag is heel geschikt voor: 

·       mensen met (twee) drukke agenda's die zich moeilijk wekelijks kunnen vrijmaken voor relatietherapie. 

·       paren die in alle rust een hele dag willen werken aan veilige verbondenheid

·       mensen die hun connectie (terug) willen versterken en hun relatie graag een stevige positieve impuls  willen geven.

·       mensen die een zware periode achter de rug hebben die veel van hen en van de relatie gevraagd heeft (ziekte, ontslag, werk, jonge kinderen.. ) en die in hun relatie willen investeren, door een dag lang hun relatie tegen het licht te houden en te versterken. 

 

Gun jezelf de tijd

Gun jezelf een dag om stil te staan bij jullie relatie. Ik begeleid jullie, zodat jullie alles uit deze dag halen wat er in zit. Er zijn op deze dag ook verschillende momenten waar je even met z’n tweeën bent, samen aan een opdracht werkt en samen luncht. Het is echt een dag van quality –time voor je relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton, of via e-mail: welkom@leaftherapie.nl