Profielfoto
BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Deventer

 • Susan Jorna

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk Jorna
  -
  -
  Deventer

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Op deze pagina vind je informatie over mijn visie, werkwijze en doelgroep. Zie Linkedin voor overige registraties, activiteiten en werkervaring. Op ZorgkaartNederland vind je recensies . Ook zie je hier de locatie van mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mijn drijfveer is om mensen/partners in een veilige setting te helpen zich te ontwikkelen en in een positieve, responsieve interactie te komen.

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut ben ik geschoold en ervaren in psychotherapie vanuit diverse theoretische modellen en methoden. Ik geef ook postdoctoraal onderwijs en supervisie in de partnerrelatie- en systeemtherapie aan Klinisch psychologen en Psychotherapeuten in opleiding. Tevens bied ik leertherapie aan vanuit een integratief, systemisch en EFT kader.

Graag ontdek ik samen met jou/jullie welke invalshoek nu het meest passend is.

De EFT vind ik helpend omdat je daarmee partners/gezinsleden kan helpen om tot positieve interactie en verbinding te komen, ook al is er een geschiedenis  en/of actualiteit van onbegrip, conflict en pijn.

Ik richt me met EFT vooral op persoonlijke en relationele ontwikkeling van zorgprofessionals en hun naasten, zoals psychologen, psychotherapeuten, artsen, leidinggevenden, zorgbestuurders.  

Alle trajecten zijn voor eigen rekening. In een opleidingstraject zijn de kosten meestal aftrekbaar.

Mocht je therapie of een opleidingstraject bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als in onze kennismaking blijkt dat de match met mij passend is, dan maken we samen afspraken over het vervolg.

Beschikbaarheid:  verwachting is dat er vanaf juli 2021 ruimte is voor nieuwe trajecten.

Psychotherapeut BIG 59032669116/Klinisch psycholoog BIG 39032669125.