Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Den Hoorn

 • Saskia Lemmens

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Existentia, Individuele Therapie, Relatietherapie en Trainingen
  Watermolenweg 12
  1797SC
  Den Hoorn

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb trainingen gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek (intake) afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

In individuele therapie werk ik psychodynamisch. Hierover lees je op mijn website www.existentia.nl.  Als het in individuele therapie relaties betreft werk ik psychodynamisch en met emotionally focused therapy. Ik ga uit van het eigen oplossingsvermogen van de cliënt. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of via www.existentia.nl

Houd me vast

De Houd-Me-Vast-training bieden we aan in drie dagen: een weekend en een terugkomdag. De terugkomdag vindt tussen 1 en 2 maanden na het weekend plaats en wordt in het weekend bepaald.
De volgende weekenden zijn gepland:
- 13 en 14 maart 2021 komt ivm Corona te vervallen. Indien mogelijk plannen we in de zomer weer een training. 
- 11 en 12 september 2021

Deze trainingen vinden plaats als de corona-maatregelen het toestaan. 

Eerdere deelnemers zeiden:

 • ‘Een aanrader voor alle stellen die met elkaar (weer) een liefdevolle verbinding willen hebben en houden.’
 • 'Een geweldige APK voor je relatie met onverwachte verdieping en hernieuwde verbondenheid.'
 • '... meer begrip voor mijn partner. Ik ben meer gaan zien wie zij is en wat voor haar belangrijk is in onze relatie. Tegelijkertijd heb ik ook de gelegenheid gehad aan te geven wat voor mij belangrijk is.'

HOUD ME VAST

 • Is jullie relatie toe aan een nieuwe impuls?
 • Mis je soms de verbinding en voel je je soms eenzaam in je relatie?
 • Zijn er thema's die terugkeren en waar je het gevoel bij hebt dat je in cirkeltjes draait?  

Om jullie waardering en liefde voor elkaar weer te laten stromen en daarmee jullie relatie weer vitaal te laten zijn, is het volgende programma ontwikkeld. Bij 'Houd me vast' staat de relatie centraal en werken we vanuit emoties. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties, zoals de relaties met partner, kinderen en ouders. Emoties geven aan welke wel/niet vervulde behoeften er zijn. Door meer duidelijkheid hierover, zowel bij jezelf als de ander, en dit te delen, bevestigt dit de verbinding met de ander.

Het 'Houd me vast'-programma vloeit voort uit EFT-therapie en bieden we aan in groepen van maximaal vier paren. Na aanmelding volgt een intakeformulier, als er behoefte aan is kan een kennismakingsgesprek plaats vinden. 

Als dit aanbod jullie past, zijn jullie van harte welkom! Om aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen via de contactbutton of 0222 319454. 

 

'Houd me vast'-programma

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson. Ik bied dit programma aan samen met collega Willi Soepboer in een weekend en een dag (totaal drie dagen). Er is plaats voor maximaal vier stellen. 

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding/hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties;
 • opzoeken en vinden van zere plekken van vroeger; 
 • verder bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Groepsopdrachten ontbreken tijdens de groepsbijeenkomsten en er zijn weinig groespdiscussies. Het is vooral de bedoeling dat de partners samen aan de slag gaan! 

Praktische informatie

De training wordt gegeven op drie dagen, een weekend en een terugkomdag en vindt plaats op Texel. Na het weekend  krijgen de deelnemers een aantal opdrachten mee om mee aan de slag te gaan. 

Kosten: € 550,- per stel (voor de drie dagen). Melden jullie je aan voor 14-01-2021 voor de voorjaarstraining of voor 19-07-2021 voor de najaarstraining dan is het € 495,-. 
Inschrijven kan bij mij via de contactbutton, via www.existentia.nl of telefonisch 0222 319454. 

Aanmelding kan vanaf nu! Er kunnen maximaal vier (echt-)paren deelnemen. In verband met privacy, is het mogelijk per keer één Texels stel te laten deelnemen. 

Begeleiding 'Houd me vast'

Deze weekenden met het 'Houd me vast'-programma bied ik samen met mijn collega EFT-therapeut Wille Soepboer aan. Wij zijn allebei getraind in het 'Houd me vast' programma.   

Voor meer informatie over de trainers kijk op www.existentia.nl of www.counsellinghouten.nl.