Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT De Bilt

 • Gijs van der Woude

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk HouMeVast
  Aeolusweg 133
  3731XE
  De Bilt

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben de zoon van een Marineofficier die vroeger maanden van huis was. In een huis vol vrouwen leerde ik om mijn eigen plan te trekken; naar buiten, op avontuur, spelen en vuurtjes stoken. En dat doe ik nog steeds. Ik ben onvermoeibaar optimistisch. En ik gebruik stilte om af te stemmen op mijzelf om vandaaruit te begrijpen wat anderen nodig hebben. Ik ben 60 jaar, ik woon in De Bilt met vrouw en twee kinderen; een thuis en een aan het studeren. Het verhaal van mijn eigen liefdesleven schrijf ik met verrukkelijke tijden, innige ervaringen en ook teleurstellingen en bijbehorende tijdelijke verwijderingen. Voor mij betekent dit soms flink aan de bak, een stapje terug en in de spiegel kijken. Vooral ons leven delen, van elkaar genieten en volop vieren in innigheid en vertrouwen raakt mij nog iedere dag.

In onze praktijk bied ik relatietherapie en individuele sessies gericht op jezelf als onderdeel van de relaties om je heen. Vanuit Buro Woudpartners werk ik als begeleider van mannengroepen, trainer, coach en opleider. 

Je geliefde is bij uitstek dé persoon om jou te ‘triggeren’ in je eigenwaarde. Zie je partner daarom als spiegel. Haal diep adem en bekijk wat er bij jou gebeurt. Léér ervan!

Wellicht denk je: “Is dit het nu? Moet ik het hier mee blijven doen?” Of: “Al die verwijten. Het is nooit goed genoeg voor haar”. Je merkt dat je met reserve op de ander reageert. Of één van jullie denkt aan uit elkaar gaan.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.