Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Bregje Jonkhart

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Jonkhart & Ziel
  Spyridon Louisweg 96
  1034WR
  Amsterdam

Over mij

Daar gaan we weer’. Iedereen kent dat. Je hebt deze ruzie al 100 keer meegemaakt en je weet nu al hoe het af zal lopen. En de trucjes die je hebt geleerd om eruit te komen helpen niet.

In mijn praktijk  Jonkhart & Ziel kun je terecht voor EFT relatietherapie en personal coaching.

Veel therapievormen zijn gericht op het verkrijgen van inzicht of het aanleren van nieuw gedrag. Vaak vallen stellen draan toch terug in hun oude patronen, omdat gedrag vooral gestuurd wordt door onderliggende emoties en niet door ratio. Toen ik EFT leerde kennen besefte ik dat deze methode écht helpt om mensen opnieuw met elkaar te laten verbinden en grip te laten krijgen op hun situatie.

Ik ben aangesloten bij de VIV, waardoor mijn sessies deels vergoed kunnen worden door je zorgverzekeraar. Kijk voor meer infomatie over mijn achtergrond op mijn website.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. En als je therapie met mij overweegt kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek houden.

Houd me vast

Wil je leren hoe je relatie werkt? En hoe je relatie nog leuker en fijner kan worden, in één weekend?

Boek dan nu het Houd me Vast weekend in Amsterdam (2-4 oktober 2015)

De EFT-cursus 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT en goed voor stellen die niet in een enorme crisis zitten maar die wel hun  relatie willen verbeteren. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties. Door middel van voorbeelden, oefeningen en filmpjes leer je hoe je de verbinding op een positieve manier kunt herstellen.

De cursus is genoemd naar het wereldberoemde en gelijknamige boek van dr. Sue Johnson. 

Kijk voor een uitgebreidere beschrijving van deze cursus en voor actuele informatie over data, tijden en prijzen op: http://www.jonkhartenziel.nl/informatie-houd-me-vast-cursus/

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.