Jacqueline Struijk

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Ik ben haptotherapeut en relatietherapeut ( o.a. voor relaties in samengestelde gezinnen). Ik werk op IJburg en in Hoorn.

Partners hebben elkaar nodig. De nabijheid van de ander kan even krachtig zijn als een medicijn. Een hechte band helpt ons stevig in het leven te staan, en samen geïnspireerd de ups en downs van ons bestaan te beleven. Soms helpt een begeleiding van een therapeut om vastgeroeste patronen een nieuwe wending te geven.

Bij haptotherapie staat het herstellen van het contact centraal. Als je je emoties, drijfveren en behoeftes beter kent, en dit kenbaar maakt aan elkaar, verstevig je de band, zodat de liefde (weer) makkelijker stroomt.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken en oefeningen die gericht zijn op verbetering van de relatie. De vergoeding van de zorgverzekeraar valt onder alternatieve geneeswijze, en is afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. of bellen: 06-51298649 of mailen: jacqueline.struijk@gmail.com

Praktijk is makkelijk te bereiken: een paar minuten vanaf de A10, afslag IJBURG, op de IJburglaan bij de derde verkeerslichten naar links.

Of met tram 26, 15 minuten vanaf Amsterdam CS, halte Vennepluimstraat, stukje teruglopen tot de kade, daar naar rechts.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
VVH (vereninging van haptotherapeuten) nummer 582, wordt vergoed als alternatieve zorg uit aanvullende verzekering
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Jacqueline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jacqueline en kijk of het klikt!

Kennismaken