Susan Jorna

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Op deze pagina vind je informatie over mijn visie, werkwijze en doelgroep. Zie Linkedin voor overige registraties, activiteiten en werkervaring. Op ZorgkaartNederland vind je recensies

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. Mijn praktijk is gevestigd in Deventer.

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut ben ik geschoold en ervaren in psychotherapie vanuit diverse theoretische modellen en methoden. Ik geef ook postdoctoraal onderwijs en supervisie in de partnerrelatie- en systeemtherapie aan Klinisch psychologen en Psychotherapeuten in opleiding. Tevens bied ik leertherapie aan vanuit een integratief, systemisch en EFT/EFFT kader.

Mijn drijfveer is om mensen/partners in een veilige setting te helpen zich te ontwikkelen en in een positieve, responsieve interactie te komen. De EFT-invalshoek vind ik helpend omdat je daarmee partners/gezinnen/families kan helpen om tot positieve interactie en verbinding te komen, ook al is er een geschiedenis  en/of actualiteit van onbegrip, conflict en pijn.

Doelgroep: Ik richt me met therapie en opleiding vooral op persoonlijke en relationele ontwikkeling van zorgprofessionals en hun naasten, zoals psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, artsen, verpleegkundigen, leidinggevenden, zorgbestuurders.  Graag ontdek ik samen met jou/jullie welke invalshoek nu het meest passend is.

Alle trajecten zijn voor eigen rekening. In een opleidingstraject zijn de kosten meestal te declareren.

Mocht je therapie of een opleidingstraject bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als in onze kennismaking blijkt dat de match met mij passend is, dan maken we samen afspraken over het vervolg. 

Beschikbaarheid: vanwege vele opleidingsactiviteiten heb ik tot nader bericht helaas geen ruimte voor nieuwe trajecten tot half 2025.

Psychotherapeut BIG 59032669116 / Klinisch psycholoog BIG 39032669125.

KvK: K82098905 / BTW-ID: NL003641633B27

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (39032669125) Psychotherapeut (59032669125) Klinisch Psycholoog (39032669125)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen

NVRG (Supervisor/opleider) NVP (Supervisor/opleider) Lid/supervisor/leertherapeut NVP Leertherapeut/supervisor/opleider NVRG Hoofddocent RCSW /Radboud Universiteit Nijmegen
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Dinsdagen, woensdagen en donderdagen
Beschikbaarheid
Langer dan 4 maanden

Spreekt Susan jou aan als therapeut?

Maak kennis met Susan en kijk of het klikt!

Kennismaken