Susan Jorna

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Op deze pagina vind je informatie over mijn visie, werkwijze en doelgroep. Zie Linkedin voor overige registraties, activiteiten en werkervaring. Op ZorgkaartNederland vind je recensies

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. Mijn praktijk is gevestigd in Deventer.

Mijn drijfveer is om mensen/partners in een veilige setting te helpen zich te ontwikkelen en in een positieve, responsieve interactie te komen.

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut ben ik geschoold en ervaren in psychotherapie vanuit diverse theoretische modellen en methoden. Ik geef ook postdoctoraal onderwijs en supervisie in de partnerrelatie- en systeemtherapie aan Klinisch psychologen en Psychotherapeuten in opleiding. Tevens bied ik leertherapie aan vanuit een integratief, systemisch en EFT kader.

Graag ontdek ik samen met jou/jullie welke invalshoek nu het meest passend is.

De EFT vind ik helpend omdat je daarmee partners/gezinsleden kan helpen om tot positieve interactie en verbinding te komen, ook al is er een geschiedenis  en/of actualiteit van onbegrip, conflict en pijn.

Ik richt me met EFT vooral op persoonlijke en relationele ontwikkeling van zorgprofessionals en hun naasten, zoals psychologen, psychotherapeuten, artsen, leidinggevenden, zorgbestuurders.  

Alle trajecten zijn voor eigen rekening. In een opleidingstraject zijn de kosten meestal te declareren.

Mocht je therapie of een opleidingstraject bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als in onze kennismaking blijkt dat de match met mij passend is, dan maken we samen afspraken over het vervolg.

Beschikbaarheid:  Tot nader bericht is er geen ruimte voorr nieuwe trajecten EFT/ relatietherapie.

Psychotherapeut BIG 59032669116 / Klinisch psycholoog BIG 39032669125.

KvK: K82098905 / BTW-ID: NL003641633B27

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (39032669125) Psychotherapeut (59032669125) Klinisch Psycholoog (39032669125)
Status
Aanvullend(**)
Opleidingen & trainingen
NVRG (Supervisor/opleider) NVP (Supervisor/opleider) Lid/supervisor/leertherapeut NVP. Leertherapeut NVRG.
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Susan jou aan als therapeut?

Maak kennis met Susan en kijk of het klikt!

Kennismaken