Stella Beeldsnijder

Relatietherapie Gezinstherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vindt u meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb trainingen gevolgd in EFT. Ook vindt u informatie over (de locatie van) mijn praktijk. U kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht U relatietherapie bij mij overwegen, omdat u het idee hebt dat u en uw partner (ook als u een same-sex stel bent) elkaar niet echt meer bereiken, of omdat u samen keer op keer in een zelfde soort ruzie belandt die niet tot oplossing leidt, of omdat u het gevoel heeft dat u samen goed in staat bent de BV Gezin te runnen maar dat u elkaar daarbuiten een beetje kwijt geraakt bent, of omdat er een 3e in de relatie is geslopen terwijl dat uitdrukkelijk niet de bedoeling is, of om welke andere reden dan ook maar, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. In het 1e gesprek gaan we onderzoeken wat in de weg staat om elkaar te bereiken en te begrijpen. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling gericht op verbetering van de relatie. 

Verder kunnen ook bij mij terecht:

Belt u met uw verzekeraar om uit te vinden of u de gesprekken zelf dient te betalen of dat u de behandeling vergoed krijgt.

Hebt U vragen of wilt U weten of ik U kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (09063239925)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut basis
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT register therapeut aanvullend getraind
EFFT level I en II
ABFT level I (Leuven)
VGCt (Lid) lid VEN (EMDR-practitioner)
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandagmiddag, woensdag en vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
170,- per sessie
Duur van de sessie
90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren